Kõrvitsasalat
Lihtne kõrvitsasalat.
12 portsjonit.
Koostisained
1 | kg | kõrvitsat |
1 | l | vesi |
250 | g | suhkrut |
8 | tk | nelgitera |
1 | tk | kaneelikoort |
3 | spl | äädikat |
1 | tl | muskaatpähklit |
Juhised
Tükelda kõrvits sobiva suurusega kuubikuteks ning pane veega keema. Lisa vette maitseained ning äädikas. Keeda tasasel tulel kuni kõrvits muutub klaasjaks (umbes 30-45 minutit). Soovi korral võid puhastatud ja tükeldatud kõrvitsakuubikud eelnevalt koos vee ja äädikaga ööseks likku panna (nii jääb kõrvits krõmps, ega lähe keetes lödiks).
Kategooriad: Hoidised
Sisestatud: 11 okt 2011 15:26:21
Muudetud: 13 dets 2011 22:58:14
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks