Kala köögiviljavorm

4 portsjonit.

Koostisained

400 g valget kalafileed
4 tk porgandit
1 tk suvikõrvits
0.5 tk porrulauk
2 spl toiduõli
2 dl kohvikoort
100 g sulatatud juustu
1 tl soola
1 tl sidrunipipart
0.5 tl muskaatpähklit
värsket tilli

Juhised

Lõika suvikõrvits väiksemateks tükkideks ning lao toiduõliga kergelt üle määritud ahjuvormi. Riivi porgandid jämedama riiviga, lõika porrulauk rõngasteks ja prae koos kergelt läbi. Maitsesta soola, muskaatpähkli ja sidrunipipraga. Sega juurde kohvikoor ning sulatatud juust. Tükelda kalafileed ning lisa porgandi-juustusegule. Kalla segu suvikõrvitsale. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. Kuna kala küpseb kiiresti, siis küpseta pigem vähem kui kauem. Serveeri nt riisi ja värske salatiga.

Kategooriad: Kalatoidud ja Vormiroad

Allikas: Naisteleht nr 32/7. august 2009

Sisestatud: 08 apr 2012 22:49:03

Muudetud: 16 apr 2012 15:04:13

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks