Kala köögiviljavorm
4 portsjonit.
Koostisained
400 | g | valget kalafileed |
4 | tk | porgandit |
1 | tk | suvikõrvits |
0.5 | tk | porrulauk |
2 | spl | toiduõli |
2 | dl | kohvikoort |
100 | g | sulatatud juustu |
1 | tl | soola |
1 | tl | sidrunipipart |
0.5 | tl | muskaatpähklit |
värsket tilli |
Juhised
Lõika suvikõrvits väiksemateks tükkideks ning lao toiduõliga kergelt üle määritud ahjuvormi. Riivi porgandid jämedama riiviga, lõika porrulauk rõngasteks ja prae koos kergelt läbi. Maitsesta soola, muskaatpähkli ja sidrunipipraga. Sega juurde kohvikoor ning sulatatud juust. Tükelda kalafileed ning lisa porgandi-juustusegule. Kalla segu suvikõrvitsale. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. Kuna kala küpseb kiiresti, siis küpseta pigem vähem kui kauem. Serveeri nt riisi ja värske salatiga.
Kategooriad: Kalatoidud ja Vormiroad
Allikas: Naisteleht nr 32/7. august 2009
Sisestatud: 08 apr 2012 22:49:03
Muudetud: 16 apr 2012 15:04:13
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks