Pikkpoiss munatäidisega
Pikkpoiss munatäidisega.
4 portsjonit.
Koostisained
700 | g | hakkliha |
2 | tk | sibulat |
2 | tk | küüslauguküünt |
2 | tk | keskmist keedetud kartulit |
hapukoor | ||
soola | ||
pipart | ||
3 | tk | keedetud muna |
Juhised
Peenesta sibulad, küüslauk ja keedetud kartulid. Lisa hakkliha ja sega. Nüüd lisa hapukoor ja maitseianed. Hapukoore kogus sõltub konsistentsist, ei tohi olla väga kuiv ega voolavalt vedel. Vooderda keeksivorm või ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kalla pool taignasegust vormi või plaadile ja aseta sellele keedetud munad. Munade peale kalla ülejäänud tainas. Kuumuta ahi 200 kraadini. Tee märja näpuga mõned augud sisse ja lükka pikkpoiss ahju. Ilusama värvi saamiseks võid pealt natuke hapukoorega ka määrida. Küpsemiseks kulub umbes tund, täpne aeg sõltub ahjust. Kui pealt ilus pruun on, siis on valmis ka üldjoones. Enne vormist välja võtmist võib 10 min jahtuda lasta.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: http://merczymeisterdamised.blogspot.com/2009/12/pikkpoiss-munataidisega.html
Sisestatud: 28 märts 2011 00:00:27
Muudetud: 12 mai 2011 17:27:28
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks