Kartuli-kaalikapüree
Kartulipüree kaalikaga.
4 portsjonit.
Koostisained
1 | kg | kartuleid |
1 | tk | keskmine kaalikas |
200 | ml | piima |
muskaatpähklit | ||
soola | ||
kartulimaitseainet |
Juhised
Koori ja lõika keskmisteks tükkideks kartulid ja kaalikas. Pane veega potti ja keeda kuni kartul ja kaalikas on pehme. Vala üleliigne vedelik ära (võid jätta natuke alles, kui leiad, et piimast jääb väheks ja puder tundub veel kuiv) ning tambi kartulid ja kaalikad pudruks. Lisa maitseained ja piim ning tambi veel.
Kategooriad: Köögiviljatoidud ja Pudrud
Sisestatud: 07 apr 2011 00:31:49
Muudetud: 07 apr 2011 00:33:01
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks