Salaamisändvitšid
16 tk
4 portsjonit.
Koostisained
2 | tk | lehttaignalehte |
3 | spl | küüslaugumajoneesi |
8 | tk | õhukest salaamivorstiviilu |
rukolat |
Juhised
Pressi ülessulanud taignalehtedest umbes 3,5-sentimeetrise läbimõõduga kettad, näiteks napsiklaasiga. Küpseta neid ahjus 225 kraadi juures umbes 10 minutit. Täida vahetult enne serveerimist. Lõika kerkinud taignakatted terava noaga pooleks, pane peale küüslaugumajonees ning poolik salaamivorstilõik ja mõni rukolaleht.
Kategooriad: Suupisted
Allikas: Prisma kliendileht
Sisestatud: 09 jaan 2011 19:21:38
Muudetud: 23 aug 2011 23:27:43
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks