Hernesupp peekoniga
Värske ja magus supp rohelistest hernestest.
4 portsjonit.
Koostisained
2 | tk | sibulat |
1 | tk | küüslauguküüs |
2 | tk | kartulit |
1 | spl | võid |
7 | dl | kana- või köögiviljapuljongit |
400 | g | sügavkülmutatud herneid |
1 | dl | kohvikoort |
50 | g | suitsupeekonit |
Juhised
Tükelda sibulad, küüslauk ja kartul ning kuumuta potis võis. Lisa puljong ja hauta 15 minutit vaiksel kuumusel. Lisa herned ja hauta pehmeks. Püreesta saumikseriga. Lisa kohvikoor ja lase korraks supp veel keema. Pruunista peekonitükid pannil ja serveeri supiga.
Kategooriad: Supid
Allikas: Naisteleht nr 45/18. november 2011
Sisestatud: 16 apr 2012 15:15:49
Muudetud: 16 apr 2012 15:16:13
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks