Hernesupp peekoniga

Värske ja magus supp rohelistest hernestest.

4 portsjonit.

Koostisained

2 tk sibulat
1 tk küüslauguküüs
2 tk kartulit
1 spl võid
7 dl kana- või köögiviljapuljongit
400 g sügavkülmutatud herneid
1 dl kohvikoort
50 g suitsupeekonit

Juhised

Tükelda sibulad, küüslauk ja kartul ning kuumuta potis võis. Lisa puljong ja hauta 15 minutit vaiksel kuumusel. Lisa herned ja hauta pehmeks. Püreesta saumikseriga. Lisa kohvikoor ja lase korraks supp veel keema. Pruunista peekonitükid pannil ja serveeri supiga.

Kategooriad: Supid

Allikas: Naisteleht nr 45/18. november 2011

Sisestatud: 16 apr 2012 15:15:49

Muudetud: 16 apr 2012 15:16:13

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks