Kana-riisipajaroog
Kiire ja lihtne tööpäeva õhtul valmistada.
6 portsjonit.
Koostisained
2 | dl | riisi |
500 | g | kanafileed |
2 | spl | õli |
2 | tk | porgandit |
2 | tk | sibulat |
1 | dl | tomatipüreed |
1 | l | kanapuljongit |
soola | ||
musta pipart |
Juhised
Lõika kanafileed kuubikuteks ning pruunista pannil. Viiluta porgand, haki sibulad ning kuumuta paksupõhjalises potis. Lisa tomatipüree ja must pipar, samuti kanatükid. Kuumuta veel. Kalla peale puljong, kuumuta keemiseni ning lisa pestud riis. Hauta vahetevahel segades pehmeks. Vajadusel maitsesta soolaga.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: http://toidutegu.wordpress.com/2008/10/02/kana-riisipajaroog/
Sisestatud: 15 apr 2011 16:12:27
Muudetud: 03 mai 2011 20:06:08
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks