Kana-riisipajaroog

Kiire ja lihtne tööpäeva õhtul valmistada.

6 portsjonit.

Koostisained

2 dl riisi
500 g kanafileed
2 spl õli
2 tk porgandit
2 tk sibulat
1 dl tomatipüreed
1 l kanapuljongit
soola
musta pipart

Juhised

Lõika kanafileed kuubikuteks ning pruunista pannil. Viiluta porgand, haki sibulad ning kuumuta paksupõhjalises potis. Lisa tomatipüree ja must pipar, samuti kanatükid. Kuumuta veel. Kalla peale puljong, kuumuta keemiseni ning lisa pestud riis. Hauta vahetevahel segades pehmeks. Vajadusel maitsesta soolaga.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: http://toidutegu.wordpress.com/2008/10/02/kana-riisipajaroog/

Sisestatud: 15 apr 2011 16:12:27

Muudetud: 03 mai 2011 20:06:08

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks