Tatra-kapsahautis hakklihaga
Mõnus tatraroog, mille teeb mahedaks kapsas.
4 portsjonit.
Koostisained
2 | dl | tatart |
0.5 | tk | värsket kapsast |
1 | l | puljongit |
400 | g | hakkliha |
soola | ||
pipart | ||
tilli |
Juhised
Pruunista tatar poti põhjas väheses õlis umbes 3 minutit. Lisa puljong ning tükeldatud kapsas. Pruunista pannil hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Kui tatar ja kapsas on pehmed (ca 20 minuti pärast) lisa pruunistatud hakkliha ning hauta veel soovi korral mõni minut. Maitsesta tilliga.
Kategooriad: Lihatoidud
Allikas: Idee Nami-nami`st http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9277
Sisestatud: 20 apr 2011 23:54:56
Muudetud: 20 apr 2011 23:55:25
Otsi
Nädalamenüü
Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks