Tatra-kapsahautis hakklihaga

Mõnus tatraroog, mille teeb mahedaks kapsas.

4 portsjonit.

Koostisained

2 dl tatart
0.5 tk värsket kapsast
1 l puljongit
400 g hakkliha
soola
pipart
tilli

Juhised

Pruunista tatar poti põhjas väheses õlis umbes 3 minutit. Lisa puljong ning tükeldatud kapsas. Pruunista pannil hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Kui tatar ja kapsas on pehmed (ca 20 minuti pärast) lisa pruunistatud hakkliha ning hauta veel soovi korral mõni minut. Maitsesta tilliga.

Kategooriad: Lihatoidud

Allikas: Idee Nami-nami`st http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9277

Sisestatud: 20 apr 2011 23:54:56

Muudetud: 20 apr 2011 23:55:25

Otsi

Nädalamenüü

Palun logi sisse nädalamenüü kasutamiseks